Mats Bakken
Bedriftsfotograf med lang erfaring

Hei! Jeg er Mats Bakken, utdannet fotograf i Oslo. Jeg har fotografert bedriftsbilder for store og små bedrifter over hele landet i over 10 år, med fokus på portretter av ansatte, situasjonsbilder, pressebilder og gruppebilder. Jeg hjelper dere med å skape bilder som skaper tillit og viser hvem dere er.

Kommunikasjon og god planlegging

Målet mitt er å levere bilder av høy kvalitet og med stor bruksverdi. Etter mange år som fotograf har jeg erfart at god kommunikasjon og planlegging før, under og etter fotografering er noe av det viktigste for å få til et godt resultat. Min oppgave er alltid å forstå deres behov som bedrift og hjelpe dere med å få tatt fine bilder som viser hvem dere er.

Mennesker

Fokus på effektiv prosjektstyring 

I tillegg til å være utdannet fotograf, har jeg også utdanning innen forretningsutvikling. Jeg vet at bildene skal dekke et behov, fremme et budskap og leveres så effektivt som mulig. Deres ansatte har bedre ting å gjøre i arbeidstiden enn å organisere og gjennomføre fotograferinger, og jeg er derfor opptatt av å bistå i organiseringen av en effektiv og knirkefri fotografering - slik at dere kan bruke tid på på det som er viktigst for dere. 

Slik er det å jobbe med meg:

icon henvendelse

1. Henvendelse

Når du tar kontakt, vil jeg særlig kartlegge målet med fotograferingen og omfanget av oppdraget. God informasjon og kommunikasjon er nøkkelen til et godt resultat.

icon pristilbud

2. Pristilbud

Så snart jeg har fått god oversikt over hva behovet er, sender jeg et uforpliktende pristilbud.

icon planlegging

3. Planlegging

Så snart du har akseptert tilbudet, hjelper jeg deg i gang med planlegging og organisering av fotograferingen. 

Icon kamera

4. Fotografering

Underveis i fotograferingen jobber jeg effektivt og fleksibelt for å komme frem til et godt resultat. Etterpå sender jeg over et utvalg bilder, så du i fred og ro kan velge bildene som passer dere. 

icon stjerne

5. Ferske bilder

Etter du har valgt bilder, gjør jeg digital etterbehandling slik at bildene får en fin og gjennomført finish. Bildene blir så levert til deg digitalt, og kan brukes fritt etter behov

Kontakt meg for et pristilbud

Jeg svarer raskt og helst innen 1-2 time.

2023 Mats Bakken Photography. Bedriftsfotograf i Oslo. Designet og utviklet av Northstar Webdesign
PersonvernVilkårCookies