Hei du!

Mats Bakken her, fotograf i Oslo som har spesialisert seg på portrettfotografering av bedrifter. I 2010 fullførte jeg min utdanning ved Norsk Fotofagskole i Trondheim. Siden den tid har jeg hatt fokus på å ta gode pressbilder, lederbilder, ansattportretter og headshots!

I arbeidet som fotograf har jeg jobbet med store og små bedrifter, både i

Norge og utlandet. Jeg har tatt bilder til bedrifter som, DNB, RiksTV, Tekna, Egmont, Evry, Holzweiler, BMI Icopal, Høyskolen Kristiania, Gjensidige Eiendom, Stanley Security, PEAB, Universal Music og Sony for å nevne noen.

Fotografiene mine har blitt publisert i magasiner som Vice Magazine, A New Type of Imprint (Anti AS) og Interview Magazine, og jeg har fått mulighet til å portrettere dyktige artister som Morten Abel, Sigrid, Nico&Vinz, Silvana Imam, Greni, Sondre Lerche, Barry Adams, Nicole Atkins og Tommy Tee. 

De siste årene har jeg fotografert tusenvis av mennesker overalt i hele Norge - og jeg er klar for fler! Ønsker du priser på fotografering i Oslo eller andre steder i landet, er det bare å ta kontakt i skjemaet nedenfor - så kommer jeg tilbake til deg med et pristilbud. 

Du finner meg på LinkedIn og Instagram

Telefon: 90739918

contact@matsbakken.com

Bakken Foto Org nr: 998 191 645

Fotograf i Oslo

Fotograf Mats Bakken er en fotograf basert i Oslo som spesialiserer seg på portrettfotografering og bedriftsportretter.

Du kan kontakte han på contact@matsbakken.com Mats Bakken Photography www.matsbakken.com

arrow&v